Υπηρεσίες

Service
Το συνεργείο Πλίαγκος CAR SERVICE έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώση στον τομέα των μηχανολογικών αλλά και ηλεκτρονικών / ηλεκτρικών συστημάτων των αυτοκινήτων.
Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ
Είμαστε ειδικοί στα πρόσθετα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας. Από μίζες μέχρι πρόσθετη θέρμανση – το μοναδικό εύρος των προϊόντων μας προσφέρει όλα τα είδη ανταλλακτικών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.
Διάγνωση οχημάτων
Τα νέα οχήματα είναι εξοπλισμένα με μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων, τα οποία ονομάζονται συστήματα διαχείρισης κινητήρα, ρύθμισης πέδησης, αερόσακου, σασμάν, κλιματισμού, κεντρικού κλειδώματος, φώτων και πολλά ακόμη.
Επισκευές κινητήρων ΙΧ αυτοκινήτων
Το συνεργείο CAR SERVICE Σ. Πλιάγκος διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι οποίοι με την εμπειρία τους, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του κινητήρα, ενώ συγχρόνως με την επισκευή γίνεται μια μελέτη και ρύθμιση του κινητήρα για την καλύτερη λειτουργία του.
Επισκευές μίζας/Altenator/Δυναμό
Η Bosch είναι η εταιρεία που κατασκευάζει μίζες και alternator πάρα πολλά χρόνια στην Ευρώπη και εξοπλίζει πάρα πολλά αυτοκίνητα. Παρέχει λοιπόν στους συνεργάτες της την τεχνογνωσία για τον έλεγχο και την επισκευή αυτών.
Εγκατάσταση – Συντήρηση A/C – Κλιματισμού
Το συνεργείο CAR SERVICE Σ. Πλίαγκος εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού και A/C νέας τεχνολογίας περισσότερο από 10 χρόνια. Επίσης συντηρεί παλαιά Α/C με πλήρωση φρέον αλλά και επισκευάζει παρόμοια συστήματα σε όλα τα είδη των οχημάτων.

Έλεγχος & Επισκευή Ηλεκτρονικών Συστημάτων
Το συνεργείο CAR SERVICE Σ. Πλιάγκος διαθέτει τον εγκέφαλο ελέγχου της νέας γενιάς, τον οποίο η Bosch παρουσίασε πολύ πρόσφατα τον FSA 720/740. Η συσκευή αυτή είναι απλά καταπληκτική αφού δίνει πάρα πολλές δυνατότητες μέτρησης τιμών όλων των αισθητήρων αλλά και σύγκρισης αυτών των τιμών με προδιαγραφόμενες τιμές που δίνει ο κατασκευαστής.

Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Μπαταριών
Οι πωλήσεις ανταλλακτικών σε μια περιοχή όπως η Καισαριανή και ευρύτερα αυτής έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα κάλυψης των αναγκών του συνεργείου αλλά και των συναδέλφων μηχανικών όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη για την άμεση επισκευή κάποιου αυτοκινήτου, αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης από το δίκτυο των εμπόρων της περιοχής.

Συναγερμοί
Το συνεργείο μας εγκαθιστά συναγερμούς διαφόρων τύπων τα τελευταία δέκα χρόνια με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα από λειτουργικής πλευράς και με στατιστική ακρίβεια που αγγίζει την τελειότητα σε προσπάθειες κλοπής ή σε κάποια προσπάθεια να ξεπεραστεί το εμπόδιο του συναγερμού για κάποιους λόγους ή απλά να γίνει εμφανής η αποτελεσματικότητα του.

Ηχοσυστήματα / Συστήματα πλοήγησης
Επισκεφθείτε το συνεργείο μας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για ότι καινούργιο κυκλοφορεί στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Το συνεργείο μας εκτός της εργοστασιακής εγγύησης της συσκευής εγγυάται και για την άρτια τοποθέτησή της χάρις στο πλήρως εξιδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευμένο προσωπικό της. Στο χώρο μας θα βρείτε τα προιόντα των μεγαλυτέρων κατασκευαστών ηχοσυστημάτων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Συστήματα Ψεκασμού
Το συνεργείο CAR SERVICE Σ. Πλιάγκος έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώση στον τομέα των μηχανολογικών αλλά και ηλεκτρονικών / ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκινήτου. Η συνεργασία του με την BOSCH τα τελευταία χρόνια του έχει δώσει επιπλέον τεχνογνωσία που χρειάζεται σήμερα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα νέων και παλαιών συστημάτων τροφοδοσίας καυσίμου

Υπερσυμπίεση κινητήρων
Το συνεργείο CAR SERVICE Σ. Πλιάγκος έχει τις θεωρητικές και τις πρακτικές γνώσεις για να μπορούν να βοηθήσουν σε όλες τις περιπτώσεις των προβλημάτων που οφείλονται σε προβλήματα του στροβιλοσυμπιεστή ή του συστήματος ελέγχου, όπου με μεθοδικότητα φτάνουν στην επίλυση του προβλήματος.

Έλεγχος γραμμής ΚΤΕΟ
Ο έλεγχος ΚΤΕΟ στα επιβατικά αυτοκίνητα είναι μια σειρά προληπτικών ελέγχων και ρυθμίσεων στο όχημα με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του οχήματος, ιδιαίτερα εάν πρόκειται σύντομα το όχημα να περάσει από επίσημο έλεγχο ΚΤΕΟ. Ο έλεγχος συμπεριλαμβάνει ελέγχους και ρυθμίσεις όπως οπτικούς στο αμάξωμα, στους τροχούς, στα φράνα, στο κινητήρα, τα καυσαέρια, στο σύστημα οδήγησης καθώς και αρκετά ακόμη.

Λοιπές εργασίες
Τα ελαστικά ενός αυτοκινήτου πρέπει να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους όσο τα χρησιμοποιούμε, διότι με αυτό τον τρόπο αυξάνουν τη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Ο οδηγός πρέπει να ελέγχει και να υπολογίζει το χρόνο που πρέπει να αλλάξει τα ελαστικά για να μπορεί να οδηγεί με ασφάλεια και να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.